Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nezapomenutelné Velikonoce na horách

9. 04. 2012 | Povídky, příběhy
Ještě za svobodna jsme si s naší partičkou vyrazili na prodloužený velikonoční víkend na hory. Pronajali jsme si pokoje v jedné velké chatě. Klíče jsme dostali už v Praze a domnívali jsme se, že na chatě bude jen naše skupinka.

Bohužel se situace změnila, aniž by nám někdo dal vědět. Takže příjezd byl idylický, nebloudili jsme a dorazili jsme  již v pátek dopoledne. Dali jsme si věci do pokojů a vyrazili na průzkum okolí. Bylo krásně slunečno a užili jsme i poslední sníh a poslední lyžovačku v této sezóně. Kamarádka s sebou měla jednoho takového toho kapesního pejska, takže nelyžovala tak dlouho a šla do chaty dříve než my ostatní.

V té době jsme ještě nikdo neměli mobilní telefon, takže si svůj šok užila sama. Když dorazila na chatu, zjistila, že už tam kromě nás bydlí ještě někdo další. Nezapomenutelné Velikonoce na horáchByla to taky parta mladých lidí, ale o něco starší než my a dle oblečení a celkového vzhledu působili dojmem tvrdých rokerů nebo spíš nějakých satanistů.

Kamarádce a následně i nám oznámili, že si berou některé z našich pokojů. Takže někteří z nás se museli sestěhovat, aby se mohli ubytovat ještě oni. Jestli tam přijeli náhodně nebo jestli měli také zaplacený pronájem, jsme se jich neodvážili ani zeptat.

Společnou kuchyni si zabrali také oni, a když jsme si tam pro něco opatrně šli, tak nás jímala hrůza. K večeru tam už kreslili nějaké kresby po podlaze a všude měli spoustu tvrdého alkoholu. Zato my jsme samým strachem, jak se náš večer a vůbec celá noc budou vyvíjet, abstinovali. Když naši „satanisti“ skončili se svou párty, ozvalo se bušení na náš pokoj. Když to nepřestávalo, otevřeli jsme. Vlezl k nám jeden ze „satanistů“ a oznámil nám, že spí tady. Lehl si na jednu z postelí a my jsme se uskrovnili a po prvotním šoku jsme nakonec usnuli. Já  jsem se probudila k ránu šramocením. Otevřu oči a vidím „satanistu“, jak si rozepíná kalhoty, sedá si u postele na bobek. Na můj dotaz, co to tam dělá, ať se chová normálně, nereagoval. Nakonec  jsem se otočila a spala dál.

Ráno jsme se probudili a domluvili jsme se, že pobyt na horách zkrátíme a odjedeme již dnes. Najedli jsme se a šli balit věci. Akorát se tam začal probírat náš nezvaný spolunocležník. Největší šok nás však teprve čekal. Když si kamarádka chtěla uložit vybalené věci do své tašky, zjistila, že tam má něco, co tam rozhodně být nemá. Došlo nám, že ta noční příhoda s vysvlečenými kalhotami nebyla bez následků. „Satanista“ se tak upravil, že si spletl její tašku s onou místností. (Bohužel se mu v noci chtělo na velkou potřebu). Když to viděl, tak vzhledem ke svému „oknu“ prohlásil:“Hezky, pejsek“. A měl to vyřešené. Docela koukal, když jsme mu řekli:“Houby, pejsek, tos byl ty“.

No my jsme rychle sbalili a jeli do Prahy a na tyhle Velikonoce ještě po letech vzpomínáme. Teď s odstupem času, je to úsměvné, ale tehdy jsme se moc nenasmáli.

vlnka007 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík