Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční prdelka

8. 04. 2009 | Povídky, příběhy

Jako každý rok jsem trávila Velikonoce stejně, ale jednoho dne zavolala teta že k nám přijede na Velikonoce sestřenice Lada. Protože byla z Prahy, kde se takové svátky už málokde dodržují, chtěla si to vyzkoušet po vesnicku u nás.

Když nastal ten den, věděla jsem, že to jako vždy schytám a nejvíc má zadní část těla. Proto jsem si dala do kalhot polštářek. Lada byla většinou nabručená. Do kalhot si polštářek nedala. Když přišli koledníci, nejdřív šli namlátit mě. Říkali mi ať si ten polštářek vyndám, nakonec jsem si ho vyndala. Přeci jakákoli slečna, co dostane pomlázkou, bude zdravá.

Když jsem dostala hodně šlehů od pomlázek a jalovců (k tomu samozřejmě koleda). Vrhli se na mou dost při těle sestřenku Ladu. Volali na ni, ať si sundá ten polštářek jako já. V Ladě cuklo, urazila se a řekla, že tam žádný polštářek nemá, koledníci ji nevěřili. Lada utekla do pokoje a když přišli další koledníci ani nevyšla.

A myslíte, že k nám ještě někdy přijela na Velikonoce? KDEPAK! Radši byla doma v Praze. Já se jako každý rok těším na velikonoční výprask a tentokrát už také bez polštařku. Ne, že bych byla tlustá jako má sestřenice Lada, ale chci být zdravá, jak to říká povídka.

Ale to už je další velikonoční příběh:).

Autor: Nicollete



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc