Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce 2013

4. 03. 2013 | Průběh velikonoc

Zima se s námi pomalu, ale jistě loučí a předává žezlo kvetoucímu jaru. I když meteorologické předpovědi hlásají přízemní mrazíky a teploty občas jen mírně nad nulou, svátky jara se k nám blíží pomalu, ale jistě. Proto je na čase přivítat jedno (pro mladé koledníky jistě nejhezčí) období roku a to Velikonoce 2013.


V jaký datum k nám letošní Velikonoce zavítají a jaké asi budou? Kolik vajíček bude potřeba pro velikonoční „násilníky“ nabarvit a jaké techniky naše oko zaujmou a koledníky potěší? To vše a ještě více se dozvíte právě v následujícím článku.


Velikonoce 2013


velikonoceLetošní svátky jara – Velikonoce 2013 vychází na datum 1. dubna 2013. Toto datum je tradičně označeno jako Velikonoční pondělí, nicméně v kalendáři můžeme najít označenou i neděli Velikonoční, která je povětšinou považována za den přípravy na „šmigrust“. Už jste přemýšleli nad tím, jak letos ozdobíte velikonoční vajíčka pro koledníky? Pokud ještě ne, máme pro vás pár zajímavých tipů:


Jak na barvení vajíček?


Metod, jak nabarvit velikonoční vejce je celá řada, pokud chcete mít vajíčka na Velikonoce 2013 ozvláštněná různými efekty, můžete odhalit tajemství mramorovaných vajec. Pokud dáváte přednost klasickým velikonočním obtiskům, přinášíme vám pár rad, jak na to, aby se obtisky neodlepovaly a na vajíčku krásně držely.


Chcete si nabarvit vajíčka „po domácku“? Nechcete utrácet za drahé barvičky, nebo jednoduše zastáváte názor – použijeme, co dům dal? Tak právě vám je určen článek o domácích technikách barvení vajíček. Zde naleznete mimo klasické přípravy barvy z cibule také nápad na barvení vajíček voskem. 


Chcete vyzkoušet něco úplně nového? Co třeba použít ke zdobení alobal a další na první pohled nevyužitelné materiály! O takovém zdobení pojednává právě tento článek.


Velikonoce 2013 aneb svátek dobrého jídla


kureci-spizyCo by to bylo za Velikonoce, kdyby k nim nepatřil krásně prostřený stůl s množstvím neodolatelných dobrot? Velikonočními dobrůtkami si přeci můžete zpestřit čekání na koledníky, případně jim po výprasku řádně naplnit bříška. Co takhle připravit nějakou dobrou pomazánku a obložit chutné chlebíčky?


A co připravit jako hlavní chod mlsnému tatínkovi? Zkuste třeba kuřecí špízy se sezamem a citronovou kůrou nebo kuřecí sendvič s avokádem (pokud si ho pochopitelně zaslouží :) ). Pokud dáváte přednost tradičním velikonočním pokrmům, stačí si prohlédnout tento článek a využít některého ze zajímavých receptů.


Velikonoční tradice


A pokud si chcete Velikonoce 2013 zpestřit nějakými klasickými zvyky, můžete se podívat na následující článek, vybrat si některou z pěkných tradic a zavést ji třeba u vás doma. Co k Velikonocům neodmyslitelně patří? Jaké jsou velikonoční pověry a mýty? A také něco pro pány! Chcete si uplést vlastní opravdovou pomlázku? Tak tady přinášíme návod!


Nezapomeňte, datum, kdy budeme slavit Velikonoce 2013, je 1. dubna 2013!


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak my je budem slavit od 22.dubna.....od pátku a pondělkem je završíme, to má syn svátek a v nuk narozeniny....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles