Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce v roce 2017? I barvení vajec jde s dobou

10. 04. 2017 | Zvyky a tradice
-Komerční sdělení-

Stejně, jako jde dopředu doba a každý rok se setkáváme s pokrokem a technickými novinkami, nezůstává stranou ani lidské tvoření. Třeba i to, které souvisí s Velikonocemi a barvením a zdobením vajec. Nejen lidská tvořivost, ale i výrobci velikonočních barev, obtisků nebo kreativních setů přináší novinky pro snadné, rychlé a zábavné zdobení vajec.

Seznamte se s nejčerstvějšími aktualitami a vybavte se tou správnou velikonoční výbavou, aby vaše vejce byla originální a neokoukaná!

OVO FIALOVÁ PRÁŠKOVÁ BARVA NA VEJCE


OVO fialová barva - NOVINKAVelikonoční řada OVO rozšiřuje letos svůj sortiment i v kategorii tradičních práškových barev, které jsou po desetiletí součástí českých Velikonoc. Nyní tak portfolio práškových barev doplňuje módní fialová barva.

OVO fialová prášková barva se snadno a rychle rozpouští v horké vodě s několika lžícemi octa, skvěle drží, je sytá a výrazná, a to i na hnědých vejcích. Rychlé je i samotné barvení, které nezabere více než několik minut. Pro dosažení vyšší sytosti barvy je vhodné použít menší množství vody. Doporučené množství vody pro rozpouštění jedné barvy je 1/3 litru a vhodná teplota vody pro barvení je 70°C. Výraznějšího lesku obarvených vajec lze docílit přetření tukem. Jeden sáček barvy vystačí na obarvení 10 – 15 vajec. OVO fialová prášková barva se prodává samostatně a je k dostání v domácích potřebách, hobby marketech a potravinách.

OVO obtisky říkadla

OVO OBTISKY NA VEJCE S ŘÍKADLY


Další zajímavou novinkou jsou OVO Obtisky na vejce s říkadly. Obtisky obsahují 12 klasických velikonočních českých motivů, které jsou doplněny verši známých dětských říkadel. Velikonoční vejce je tak možné snadno a rychle ozdobit či dozdobit například obtiskem zajíčka s veršem „Zajíček ve své jamce sedí sám“, šnečka s veršem „Šnečku, šnečku, vystrč růžky“ nebo chlapce s ovečkami s veršem „Ovčáci čtveráci“. OVO Obtisky říkadla navíc zejména předškoláky dokonale rozvíjí a podporují jejich vývoj a vzdělávání. Obtisky se na vejce jednoduše aplikují, kdy je třeba je nejdříve na několik vteřin ponořit do vody, poté přitisknout na vejce a opatrně odstranit ochranný papír pod obtiskem.


NOVINKA - OVO KVÍTKY

- JARNÍ SADA PRO KREATIVNÍ VELIKONOČNÍ TVOŘENÍ


OVO jarní tvořeníÚplně nový je koncept kreativní sady. Jako úvodní novinka je připravena sada pro jarní tvoření v designu kvítků. OVO sada obsahuje 4 klasické práškové barvy na vejce – modrou, červenou, zelenou a žlutou, ale především barevné papírové polotovary - 8 okvětních lístků a 4 podstavců určené k dalšímu tvoření. Papírové dekorace stačí jen vystřihnout a následně dle návodu slepit, například pomocí lepidla Herkules. Vzniknou tak 4 kreativní stojánky na vejce v designu různobarevných květináčů s okvětními lístky, do kterých lze obarvená vejce jednoduše zasadit a o velikonoční stylovou a elegantní výzdobu je postaráno.  Práškové barvy na vejce stačí jednoduše rozpustit v 1/3 litru vody s přidáním několika lžic octu a vejce barvit v roztoku o teplotě okolo 70°C. Vyššího lesku obarvených vajec lze docílit přetření tukem. Jeden sáček barvy vystačí na obarvení 10 – 15 vajec.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Velikonoce v roce 2017? I barvení vajec jde s dobou:

Velikonoce v roce 2017? I barvení vajec jde s dobou
Velikonoce v roce 2017? I barvení vajec jde s dobou
Velikonoce v roce 2017? I barvení vajec jde s dobou
Velikonoce v roce 2017? I barvení vajec jde s dobou
Velikonoce v roce 2017? I barvení vajec jde s dobou
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
první
Obrázek uživatelky
profil
prvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pamihoda
Obrázek uživatelky
profil
kraslice
Obrázek uživatelky
profil
Na uvítanou kraslice
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles