Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční výlet

4. 04. 2012 | Povídky, příběhy

Jako každý rok přijde den pro mě ne moc oblíbený a to jsou Velikonoce. Nijak zvlášť se na tento den nepřipravuji. Samozřejmě nachystám chlebíčky a upeču moc dobrý zákusek a nebo oblíbený moučník na plech. Nesmí chybět něco k pití. Protože už nejsem malá a chodí k nám sousedovi menší kluci, tak musím nakoupit nějakou čokoládu a další sladkosti. V dnešní době jsou děti hodně vybíravé a málokdy se člověk trefí do chuti.

Přišly Velikonoce a bylo moc krásné slunné počasí. Sousedovi kluci přišli a také někdo málo z rodiny a spolužáci ze školy. Pochvalovali  moc dobré pohoštění a pokaždé se jim u nás líbí, komu by ne. Poseděli u nás skoro až do oběda.

Oběd jsme měli uvařený a řekli jsme si, že je škoda promarnit den a hned po obědě vyrazíme na výlet, ale kam to jsme nevěděli. Nachystali jsme si věci, Velikonoční výletsedli do auta a vyrazili na cestu. Jeli jsme přímo za nosem a znenadání jsme se ocitli v Miloticích. K Miloticím patří krásný zámek se zahradou a parkem. Bylo by škoda se nepodívat. Prošli jsme zelenou alejí až ke kapličce. Obzvlášť se mi zalíbila myšlenka svatby na zámku, kde by mě v kočáře vezli bílí koníčci, kde po boku by seděl můj nastávající manžel. Posezení bych měla pod širým nebem a samozřejmě by nechyběli mí příbuzní a dobré jídlo, pití a živá hudba. No uvidíme, nechám se překvapit.

Jeli jsme dál až do Luhačovic. Luhačovice jsou moc pěkné, tak jsme se šli projít po kolonádě. Bylo hezky, tak stejný nápad jako my mělo mnoho lidí. Udělali jsme si pár fotek na vzpomínku na výlet. Nezapomněli jsme na oblíbené oplatky trojhránky plněné krémem a točenou smetanovou vanilkovou zmrzlinu.

Při cestě zpátky jsme se zastavili v oblíbené kavárně, kam občas zajdeme na medovník a při zapálených svíčkách si ho vychutnáme.

Když den pokročil, tak jsme se šli projít na dlouhou procházku městem. Večer byl fajn a chvíli jsme pozorovali i hvězdy a bylo to moc pěkné. A pomalu jsme se vydali domů. Po příjezdu domů jsem usnula únavou, ale byla jsem šťastná a spokojená.

Ten den rychle uběhl a já na ty Velikonoce ráda vzpomínám a těším se, až přijdou další a zase něco pěkného podnikneme a nejen na Velikonoce.

Nikdy není den, který by byl stejný a pokaždé nám přichystá něco jiného.


Autor:lenulinka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle