Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vykoledujte beránka pro Jedličkův ústav

26. 03. 2013 | Průběh velikonoc
Kraslice, pomlázka, beránek, čokoláda, toto vše je symbol velikonočních svátků, které neodmyslitelně patří k tradicím naší společnosti, a které nejčastěji trávíme v rodinných kruzích s tradičními zvyky.

Zimě již pomalu stříháme metr a těšíme se na jaro a první paprsky slunce, první sněženky a také na dny, kdy budeme moci odložit těžké zimní kabáty a čepice zpět do skříní. Za nedlouho nás rovněž čekají svátky jara, Velikonoce, které si většina lidí užívá se svou rodinou v poklidném svátečním duchu plným tradičních zvyků jako pomlázka a malování kraslic.

Letošní Velikonoce připadají na datum 29. března až 1. dubna 2013, což je den, který je rovněž nazýván „aprílem“ a nese v sobě tradici zábavy a žertíků, které nám mají oživovat tento jarní den a vnést do našeho každodenního života trochu smíchu. Nákupní galerie Myslbek se rozhodla v tyto dny podpořit sbírku Nadace Jedličkova ústavu, a tím se pokusit studentům „Jedle“ splnit jejich přání – nový bezbariérový autobus.

Beránek pro Jedličkův ústavPokud kdokoliv v době od 25. března do 1. dubna přijde do Nákupní galerie Myslbek, bude mít možnost se nejen inspirovat a zapojit se do tradičních velikonočních dílen, ale také podpořit veřejnou sbírku na tento speciální bezbariérový autobus.
V atriu galerie bude umístěn také stánek, kde si zákazníci budou moci zakoupit trička, která pro Nadaci Jedličkova ústavu navrhla a zpracovala úspěšná módní návrhářka Beata Rajská. V pasáži bude rovněž umístěna kasička, do které lze přispět libovolnou částkou.

Celkový výtěžek z této akce poputuje na účet Nadace Jedličkova ústavu za účelem koupě nového speciálního autobusu, který slouží k přepravě na kulturní a sportovní akce v ČR i mimo ni, výlety, školy v přírodě a podobně. Současný autobus je již technicky nevyhovující.


Přijďte ve dnech 25. března až 1. dubna 2013 do Nákupní galerie Myslbek, podpořte žáky z Jedličkova ústavu a škol a zapojte se do velikonočních dílniček se svou rodinou.


Zdroj: NG MYSLBEK


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
snad lidé přispějíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
JEn nápad.....
Obrázek uživatelky
profil
Tak tomu jste snad nevěřila už když jste to psala :- )))
Obrázek uživatelky
profil
lepší nápad , co kdyby vše zafinancovala některá z církví....poberou od státu miliardy , mnohdy neoprávněně tak ať se předvedou ve světle božím.....
Obrázek uživatelky
profil
je podpořila, ale mám to trochu z ruky...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles