8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce u nás

5. 04. 2009 | Povídky, příběhy


Jako dítě jsem vyrůstala v rodině, kde se Velikonoce slavili, vždy a bez jakéhokoliv ošizení. Výzdoba, malování vajíček, pečení a taky návštěva kostela. Brala jsem to dost špatně, musela jsem otvírat klukům dveře, a dívat se na to jak můj bratr přišel s plným košíkem sladkostí. 

Po mých osmnáctinách jsem odešla z domu za prací, a našla si přítele,  se kterým jsme doposud, ale nikdy spolu nijak neslavili Velikonoce, žádná výzdoba nebo návštěva kostela, žádné pečení nebo snad nějaká návštěva, klid a ani jsem "nedostala".

Navštěvovala jsem sice kamarádky s dětmi nebo jen tak své přátele, kde velikonoční výzdoba byla překrásná, že mě chytla za srdce.  Před třemi lety to bylo poprvé, co jsem nakoupila věci na výzdobu a  vyzdobila byt, dokonce jsem si koupila velikonoční ubrus a sama si ho vyšila. A o něco málo později jsem zjistila, že jsem těhotná a to jsem "dostala" od přítele poprvé!

A ten pocit, div jsem nebrečela!
Dnes se tomu usměji a přemýšlím jaká bude výzdoba u nás doma v nejbližších dnech. Asi jsem potřebovala k tomu "dozrát" a hlavně Vanessku, kterou mám vedle sebe a vykládám jí, co je co a ona vše opakuje, a moc se těším až budeme spolu barvit či malovat vajíčka.

Moc ráda uvařím nějakou dobrotu a pozvu ty, které mám moc ráda.
Těším se i na to až Vanesska povyroste a budeme si moc vyprávět o Velikonocích, tradicích a taky až jí jednou povím, jak to bylo u nás!


Všechny zdraví
Kristýna

Autor: Vanesska22



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !