Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepovedené barvení vajíček

18. 04. 2009 | Povídky, příběhy

Barvení vajíček je skvělá a zároveň děsivá věc pro každou ženu či dívku. Když se podíváte na ta roztomilá a nabarvená vajíčka, tak si ale řeknete, že to za tu námahu stálo. Radím vám, neberte si na barvení vajíček vaše nejoblíbenější tričko, kalhoty nebo mikinu. Některé barvy nejdou vyprat a to není moc příjemná věc.

Třeba loni na Velikonoce jsem vůbec nestíhala den předem barvit vajíčka. Ráno jsem se chtěla vyspat do krásy, abych se koledníkům líbila, ale já jsem zaspala. Vytřeštila jsem oči a okamžitě jsem si oblíkla krásné bílé šaty a běžela do kuchyně. Vyndala jsem hrnec, vajíčka, barvy a šla barvit. A jak jsem tak pospíchala při barvení velikonočních vajíček, zazvonil zvonek a já se v tom stresu lekla, upustila hrnec s tmavězelenou směsí a vylila ho na mé naprosto úžasné šaty.

Okamžitě se šla převléknout, hodila jsem na sebe džínovou sukni a okamžitě šla otevřít. Bylo to jako zlý sen, nebyl to ani koledník ani můj skvělý přítel, ale domovník, který mi přišel vynadat, že má celou promočenou zeď. Vůbec jsem si nevšimla, že by mi něco vytékalo, taky že ne, byly to jen prasklé trubky. Ten den žádný koledník nepřišel, ani můj přítel. Rodiče jsou totiž vždycky na Velikonoce u přátel a moc kamarádů už nemám.

Od té doby, když barvím vajíčka, vezmu si na sebe něco horšího a barvím je den předem barvami na sklo nebo je polepuji, aby měla podobu třeba velikonočního zajíčka, slepičky nebo nějakého jiného velikonočního znaku.

Velikonoce jsou sice krásné, barevné a veselé, ale jsou plné stresu, zničených šatů a prasklých trubek.

Když už mě někdo příjde  "vyšupat"´ tak mu naleju panáka slivovice, dám mu nabarvená vajíčka nebo čokoládového zajíce. Radím vám, berte toto NEPOVEDENÉ BARVENÍ VAJÍČEK vážně, slavte Velikonoce se všemi blízkými a na tom, že budete mít týden bolavé pozadí zničené oblečení nebo něco dost podobného vám to za to stojí, jako jiný svátek v roce.


Autor: Katushka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
stává se leccos.ale vždy vše pak dobře dopadne,hlavu vzhůru!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles