Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce - zlo nebo radost?

3. 04. 2009 | Povídky, příběhy

Nevím, zda Velikonoce milovat nebo nenávidět, když si představím, že musim udělat jarní úklid - umýt okna, vymést pavučiny - prostě všechny to určitě znáte.  To nemluvím o tom, že když upeču beránka, tak mi při vyklepávání s formy každý rok upadne hlava - tedy toho beránka, abychom si rozuměli. Když ji párátky přidělám a slavnostně ho postavím na stůl, tak za půl hodiny zjistím, že mu moje milovaná kočička okousala ucho a snědla očičko.

Následně se dopracuji k barvení vajíček. Následný vysledek je to, že já sama vypadám jak skvěle vybarvená kraslice, jelikož mám na sobě víc barev než samotná vajíčka. Co se týče nějaké výzdoby - tu zásadně mít nemohu, protože se opět dostaví moje milovaná kočička a vše zničí, okouše a zdevastuje a pírka po těch roztomilých kuřátkách, která nabízejí v každém obchodě, lítají po celém bytě a mnohdy je už nikdy neuvidím.

Nemohu mít ani zlatý déšť ve váze. Ten by byl také okousán a zničen. Když pak příjde den D a přiženou se různě alkoholem upravení koledníci, tak i ta kočka je proti nim andílek. Jsou i takoví jedinci, kteří mi sedí u záchodové mísy a vedou s ní zajímavé rozhovory. Někteří pak položí svoji unavenou hlavičku na stůl a usnou. Když pak přijde večer, všichni jsou pryč. Já si s přítelem sednu k televizi, otevřeme si víno a tento rok oslavíme naše už 6.  výročí našeho seznámení. Jsme spolu totiž od Velikonoc.

Autor: Johanessa



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moje kočička by to neudělala, je totiž venku...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkje veselo jak jinak
Obrázek uživatelky
profil
alespon radost určitě je zajisté
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles