Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trošku smutné velikonoční svátky

25. 03. 2009 | Povídky, příběhy

Můj příběh je trošku smutný. Každý rok se všichni těší z těchto svátků, ale já se každý rok klepu hrůzou a modlím se, ať už je to za mnou. Je to už pár let, ale pořád mám na to zlé vzpomínky. A co mě potkalo?

Před pár lety jsem jela s přítelem v autě, ale dostali jsme smyk a já skončila v nemocnici a operovali mi páteř. Když už jsem byla téměř v pořádku, tak jsem šla po ulici zrovna na Velikonoce a naproti mě šla banda kluků, bylo vidět, že už mají přebráno, jak jim všichni nalévali panáky.

Jak uviděli ženskou, tak jim to nedalo a rozběhli se za mnou, aby mě vymrskali. Snažila jsem se jim říct, že jsem po operaci, ať mě nechají, ale nedali si říct, mermomocí mě museli zmrskat. Až když viděli, že ležím bezmocně na zemi, tak jim asi došlo, že jsem měla pravdu, když jsem je upozorňovala.

Zbaběle utekli a nechali mě tam. Díkybohu, že šel kolem hodný pán a pomohl mi, zavolal mi sanitku a počkal tam se mnou. Naštěstí to nebylo tak vážné, takže druhé operaci jsem se vyhnula, ale pár dní jsem si v nemocnici poležela.

Od té doby se zavírám na Velikonoce doma a neotvírám nikomu, aby to zase nedopadlo špatně. Snad ten strach někdy přejde a já budu moci v klidu vystrčit nos ze dveří a uvítat koledníky. A pokud tohle bude číst nějaký muž, prosím, ať si dá pozor na to, koho chce vymrskat.


Autor: V007A

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
aj to sa stáva...
Obrázek uživatelky
profil
ale i takový koledníci chodí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to smutný příběh, co se vám stalo zrovna na velikonoční svátky, ať už je to nehoda, při které jste měla vážně poraněnou páteř, a taky, že vám koledníci museli udělat takovou bolest. To, že utekli a nechali vás tam, je neomluvitelné, sanitku měli zavolat oni. Časem všechno přebolí a zase budete ráda, že jsou tady opět velikonoce. Přeji pěkné velikonoční svátky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles