Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce s dědečkem

25. 03. 2009 | Povídky, příběhy

Tenhle příběh mi vyprávěl můj tatínek, říká nám ho každý rok na Velikonoce a vždycky sklidí velký úspěch! Je to vlastně jen taková úsměvná (i když jak pro koho) historka.

Stalo se to před asi necelými padesáti lety (tak od oka :-) ). Můj tatínek jel se svým tatínkem (mým dědou) na pomlázku. Vzali kola, babička jim dala ošatku, do které si dají výslužky a jeli. Objížděli všechny známé, celou rodinu, stavovali se v hospůdkách za kamarády, prostě Velikonoce jak mají být!

Tak pokračovali celé dopoledne. Když už měli koledy dost a všechna děvčata vyplacené a vymáchané ve vodě (no jo,  to je potřeba aby byly zdravé a silné celý rok), řekli si, že pojedou domů, že babička na ně jistě čeká s obědem.

Nasedli na kola a jeli a jeli. Cesta prý byla klidná (taky v té době provoz asi ještě nebyl velký) a najednou se můj tatínek dívá a děda leží i s kolem v příkopě!!! Jako malé dítě samozřejmě dostal strach co se mu stalo - nemluvil, prostě tam jen ležel.

Tak nasedl na kolo a ujížděl za babičkou pro pomoc! Přiutíkal skoro s pláčem že tatínek umřel - jenže když to babička slyšela, tak jí došlo co se stalo! "Zanadávala" si, že je dědek ožralý a vystrašil synka, sebrali se a šli pro dědu, aby ho odvedli domů!

Vajíčka byla popraskaná, některá rozbitá, jak sebou děda praštil do příkopu, ale hlavně že všechno dobře dopadlo!!! Teď už se tomu všichni smějou a vzpomínají na tento příběh každé Velikonoce!

Autor: Skaspr



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
i to jsou velikonoceSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezký příběh Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
takhle ty svátky většinou dopadajíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles