Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koťátko

9. 04. 2009 | Povídky, příběhy

Napíši Vám po krátku, můj příběh o nádherném koťátku!!

Velikonoce jsou svátky barev, lásky, jara a především jakési tradice.
Nevím, jak vy, milé chytré ženy, ale já tedy Velikonoce
nesnáším! Podle mne, je velice nespravedlivé, že chodí koledovat pouze chlapi a my ženy jsme pouze jako hostitelky a oběti bití proutěnými karabáčky!

A jak se tedy odvíjí můj příběh??

Jednou jsme se s rodinou rozhodli, že utečeme před velikonočními svátky a schováme se na chatě. Tak se také stalo, odjeli jsme na chatičku a s mámou jsme se těšili z toho, že letos jsme unikly před tradicí a že po zadničce dostaneme maximálně od našich chlapů z domácnosti - tzn.: táta a bratr.

Ale, my jsme se ženské přepočítaly!! Tatíček totiž pozval a sezval zbytek příbuzenstva a myslel si, jakou neudělá srandu ...
Tento nápad se mu bohužel moc nevydařil a tak jsme ještě v ten den dostaly napráskáno.Také slity lacinými voňavkami a obstříkané vodou nám na radosti moc nepřidalo.

Když bylo po všem sedli jsme si ven na lavičky k ohništi a povídali si o tom, jak jsou tyto svátky pro ženy nepříjemné. Když vtom se k nám blíží malé černé koťátko se žlutou mašlí za krkem!!  Božátko se nejspíš ztratilo!!
To byla ale podívaná kotě bylo k sežrání!! -s nadsázkou řečeno!! :-)

Malý tvoreček se kupodivu k nám měl velice dobře, asi proto, že to byla kočička, která nejspíš soucitila s námi, svátek nesnášejícími ženskými.
Hrálo si, škádlilo nás, dokonce jsme jí nalili mlíčko a měli radost alespoň z takto příjemné návštěvy!!

Když se stmívalo, uvědomili jsme si, že kočička asi mašli na své hrdlíčko nenasadila sama a musela se někomu zatoulat. Bylo nám líto, že se s ní musíme rozloučit, ale co naplat, museli jsme ji opět vrátit... ale kam a komu??
Co naplat, jdeme se trochu porozhlédnout po okolí!!

A co myslíte?? Našli jsme smutné pány, kteří se o své koťátko báli!!??
Ano, našli!! A nebyli dva, ani tři...byli 4!! Maminka, tatínek, malá holčička, ale největší ochránce čičinky byl pejsek!! Ležel u boudy, smutný a když spatřil, že neseme na rukou velikonoční kočičku, začal okamžitě štěkat a hopsat!!
Rodina byla ráda, že kočička se jim vrátila zpět a my jsme si alespoň užili trochu legrace.

Letos se Velikonoce opět blíží, my se pro tentokrát nikam nechystáme ... Na kočičku si zcela jistě vzpomeneme, byla tak sladká! Ale pomlázce asi neunikneme!!

Autor: Skattie



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nádherný příběh a dojemný!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles