Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.07. 2022
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Průběh velikonoc

« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 

Originální tipy na velikonoční tabuli a vaječé recepty

Originální tipy na velikonoční tabuli a vaječé recepty
17. 04. 2022 Průběh velikonoc
Masopust je daleko za námi a přesunuli jsme se do období Velikonoc a jídelní hojnosti. Víte, co by se mělo jíst během velikonočního týdne a řešíte, co s přebytkem vykoledovaných či vámi nazdobených  …více»

Připravte si pro koledníky velikonoční nápoje

Připravte si pro koledníky velikonoční nápoje
15. 04. 2022 Průběh velikonoc
Velikonoční latte macchiatto s vanilkovým sirupem a šlehačkou nebo dvojitá porce espresso coffee na ledu s oříškovým sirupem a šlehačkou.  …více»

Různé podoby Velikonoc

Různé podoby Velikonoc
12. 04. 2017 Průběh velikonoc
Co pro vás znamenají Velikonoce? Nejdůležitější křesťanské svátky, oslavu jara nebo jen příjemných pár volných dnů? Pojďme se podívat na několik podob Velikonoc, jak se slaví jinde ve světě, proč se  …více»

5 rad pro zdravé Velikonoce

5 rad pro zdravé Velikonoce
3. 04. 2015 Průběh velikonoc
Velikonoce jsou svátky, kdy si míru v jídle ani pití nebereme. S přibranými kily však pak dlouho bojujeme. Jak si Velikonoce užít a přitom nepřibrat? Jak poznat zdravé vajíčko? Jak připravit zdravé  …více»

Bez práce nejsou koláče už dávno neplatí

Bez práce nejsou koláče už dávno neplatí
30. 03. 2015 Průběh velikonoc
Na jaro a Velikonoce se těší většina z nás. Zvláště pro naše předky měly hlubokou symboliku, protože po zimních dnech, při kterých byli lidé sužováni mrazy a zmenšujícími se zásobami jídla, přišly  …více»
 

Hody, hody doprovody, dejte vejce malovaný! Anebo alespoň sladkou výslužku za pár kaček

Hody, hody doprovody, dejte vejce malovaný! Anebo alespoň sladkou výslužku za pár kaček
29. 03. 2013 Průběh velikonoc
Velikonoční pondělí je doslova za rohem. Pro většinu z nás představují blížící se svátky radostné oslavy příchodu jara a příležitost pro návštěvu příbuzných. Ani s výzdobou to nepřeháníme.  …více»

Vykoledujte beránka pro Jedličkův ústav

Vykoledujte beránka pro Jedličkův ústav
26. 03. 2013 Průběh velikonoc
Kraslice, pomlázka, beránek, čokoláda, toto vše je symbol velikonočních svátků, které neodmyslitelně patří k tradicím naší společnosti, a které nejčastěji trávíme v rodinných kruzích s tradičními  …více»

Velikonoční zdobení na poslední chvíli

Velikonoční zdobení na poslední chvíli
4. 03. 2013 Průběh velikonoc
Velikonoční svátky jsou za dveřmi a zase jsem skoro nic nestihla. Ne že bych neplánovala dopředu, jak se konečně naučím krásně zdobit kraslice, upeču dobroty, zkusím konečně tu babiččinu kopřivovou  …více»

Velikonoční vajíčka zdobená voskovou batikou

Velikonoční vajíčka zdobená voskovou batikou
4. 03. 2013 Průběh velikonoc
Vosková batika je tradiční technikou zdobení v českých zemích. Má pověst složité a na čas náročné techniky, takže bohužel pomalu upadá v zapomnění. Skutečnost je ale trochu jiná. K vytvoření  …více»

Vajíčka mramorovaná voskovými pastelkami

Vajíčka mramorovaná voskovými pastelkami
4. 03. 2013 Průběh velikonoc
Tuhle techniku jsem se naučila na jednom dětském dni a dělaly ji tam maminky se čtyř až šestiletými špunty. Nemusíte se bát, roztavený vosk má nízkou teplotu a spáleniny nezanechává  …více»
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !