Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční klání O vejce ptáka nandu v ústecké zoo!

10. 04. 2009 | Zvyky a tradice
Ústecká zoologická zahrada připravila pro všechny děti, které si již od čtvrtka 9. dubna užívají velikonoční prázdniny, tradiční kvíz O vejce ptáka nandu. Všichni zájemci si v pokladně zoo vyzvednou soutěžní tiket a pak se již pustí do hledání sedmi otázek, které jsou rozmístěny v celém areálu zoo a které se nějakým způsobem týkají vajíček.

Aby to pro ně bylo jednodušší, u každé otázky si mohou správnou odpověď vybrat ze tří možností. Po vyplnění tiket odevzdají zpět v pokladně, kde si vyzvednou drobnou odměnu, ale budou také zařazeni do slosování o hlavní cenu. Tou je vejce nandu pampového, ovšem v letošním roce je zhotovené z marcipánu! Velikostí, tvarem i barvou je od pravého k nerozeznání :-)

O vejce ptáka nandu!Součástí hlavní ceny je i poukázka do restaurace Trappola ZOO, dvě volné vstupenky do zoo a sada propagačních materiálů. Na pondělí velikonoční, tedy 13. dubna, si děti budou moci od 13:00 hodin vyzkoušet ve tvořivé dílně u pavilonu exotária výrobu různých velikonočních ozdob, podívají se zblízka na malá týdenní kuřátka a pohladí si hebké králíčky.

Kromě kvízu, který potrvá až do pondělí 13. dubna, se návštěvníci mohou ve čtvrtek 9. dubna setkat v areálu zoo s maskotem ústeckých basketbalistů – plyšovou pandou, která je pozve na čtvrteční rozhodující zápas o postup mezi BK Ústí nad Labem a BA Sparta Praha.

V sobotu 11. dubna zase budou moci potkat maskota akce Rodinné pasy – veverku, která představí projekt, který je určen rodinám s dětmi a podpoře rozvíjení společných aktivit. Registrovaní zájemci mohou využívat výhodných slev v oblasti kultury, sportu a dalších služeb, mimo jiné i 10% slevy při návštěvě naší zoologické zahrady.

Nezapomeňte, že velikonoční prázdniny trvají od 9. do 13. dubna!


Zdroj: ZOO Ústí nad Labem

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !