Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoce = teror

25. 03. 2009 | Povídky, příběhy

VELIKONOCE. Pro někoho, kdo má rád tradice, bolest, modřiny a ožralé koledníky, KRÁSA. Neřadím se do této skupiny. Sice mám ráda tradice, ale nechat se zmlátit od chlapů jen proto, že je nějaký svátek, při kterém se z pomlázky nevracejí domů střízliví, do toho s vámi milé ženy nejdu.

Bohužel jsem v dětství neměla ani jedny Velikonoce v klidu. Od malička jsem patřila mezi ty, kterým stačí se někde jen ťuknout a mají modřinu, takže si asi dovedete všechny představit, jak jsem po takových Velikonocích vypadala.

S odstupem času jsem to nebrala tak vážně a když mi bylo asi 18, řekla jsem si, že teď už jsem přece jenom větší holka a nebude to pro mě tak šokující. Docela jsem si užívala malování vajíček a pečení a musím říct, že ani samotné koledování nebylo tak hrozné a bolestné. Všechno jsem to přežila v pohodě a zdraví, a tak jsem se šla pochlubit kamarádce, která ze mě měla samozřejmě srandu.

Byl u ní její přítel s bratrem a nemohli si odpustit "výprask" ani u mě. Jenže jinej kraj, jinej mrav. Určitě to všechny znáte. No, u nich bylo zcela normální, že holku vymlátili - to se stalo, a pak ji hodili do vody. Bohužel pro ně, rybník nikde poblíž nebyl. Bohužel pro mě, kamarádka byla hygienická a měla doma vanu.

A tak mě do ní v oblečení odnesli, pustili na mě ledovou sprchu a já ta sebou mlátila jak ryba na souši. Oni se mohli potrhat smíchy, jak počůrat  (a smíchy to rozhodně nebylo). To že mi vysprchovali mobil i peníze, jsem neřešila. Nicméně ještě ten večer, jsem musela na záchranku, protože jsem dostala horečky, s tím zápal plic a nevyhnul se mi ani zánět vaječníků.

V nemocnici jsem ležela 3 měsíce, a pak jsem další 3 měsíce lítala po doktorech. Další Velikonoce naši uznali, že bych měla radši někam zalézt a poslali mě do lázní, takže jsem těm dvěma poslala pohled z lázní s přáním hezkých Velikonoc a už v životě jsem tento svátek neslavila.

A teď už se mě nemůžete divit, že ty Velikonoce tak nesnáším. Beru to ovšem s nadhledem a nikomu je nevymlouvám. Takže si milé ženy užijte připravy na tento krásný svátek. Ten úklid celého obydlí jen proto, aby se ti páni tvorstva zase napili a vás svýma pomlázkama zmlátili. Přeji Vám všem krásné Velikonoce!!! =o)  


Autor: Inke

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Někteří koledníci jsou prostě tyrani. Skončit o velikonočním pondělí na zachránce je kruté, když vám způsobí takové zdravotní potíže. Tak máte právem odpor k těmto svátkům. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles