8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rušné Velikonoce

23. 03. 2009 | Povídky, příběhy


U nás je velikonoční pondělí vždy velice rušné. Vstáváme poměrně brzy, aniž bychom chtěli. Náš tatínek si vždy v pondělí Velikonoční nezapomene přivstat, aby nás překvapil a z postele naházel rovnou do vany – mě, moji sestru i maminku.

A samozřejmě nezapomene na pořádný jalovec, který si chystá vždy už den předem. Ale tímhle u nás Velikonoční pondělí teprve začíná. Bydlíme v malé vesničce, a proto se tady veliknoční zvyky opravdu dodržují. Kluci už od brzkého rána obcházejí celou vesnici a nezapomenou ani na jedno děvče.

Někteří jezdí ve skupinkách na kole a někteří chodí pešky. A nemůžeme samozřejmě zapomenout i na ty nejmenší, s těmi chodí po vesnici pyšní tatínci, aby i ten malý klouček mohl sám za pár let vyrazit na děvčata.

Nemůžu také opomenout na to, jak minulý rok na nás přišel můj kamarád po dvanácté hodině. A jak jistě každá holka ví, po dvanácté hodině je řada na nás, a proto to klukům můžeme oplatit. Proto i tomuto mému kamarádovi jsme to nedarovaly a odešel od nás celý promočený a od bodláků od jalovce.

Se sestrou jsme na tyto opozdilce totiž připravily dvě plné pet láhve vody. Ale i přesto všechno kamarád od nás odcházel s čokoládovými zajíci, vajíčky i s nějakou korunou.

A proto si myslím, že Velikonoce jsou také o smyslu pro humor, alespoň u nás to tak je. My se vždycky dobře pobavíme a zasmějeme. Proto i Vám všem přeji krásné Velikonoce a nebojte se to klukům oplatit!

Autor: Petruska21



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles